Ca parte componentă a Volvo Group, suntem sursa de finanțare pentru unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de transport din lume.

Volvo Financial Services oferă o gamă completă de servicii financiare pentru autocamioane, echipamente de construcții, autobuze și industria maritimă. Mărcile principale pe care le sprijină Volvo Financial Services sunt Volvo Trucks, Volvo Construction Equipment, Volvo Buses, Mack Trucks, Renault Trucks, UD Trucks, SDLG și Eicher.

Volvo Financial Services a fost înființată în 2001 și are sediul în Greensboro, Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii. Compania are peste 1.400 de angajați în întreaga lume și oferă finanțare și asigurare clienților săi din peste 40 de țări.

Cultura noastră aflată sub semnul respectului și susținerii ne califică drept un angajator de preferat în cadrul industriei de profil și face să funcționăm ca o primă alegere financiară pentru clienții și dealerii Volvo Group. Deși suntem o organizație globală, ne folosim, de asemenea, expertiza locală de activitate. Ne angajăm să dezvoltăm și să menținem relații pe termen lung cu partenerii pe parcursul întregului ciclu de activitate.

Volvo Group

Volvo Group

Volvo Financial Services face parte din Volvo Group, unul dintre producătorii de top de autocamioane, autobuze, echipament de construcții și sisteme de tracțiune pentru aplicații maritime și industriale.

Aflați mai multe despre Volvo Group
Esențiale pentru viitorul dumneavoastră

Esențiale pentru viitorul dumneavoastră

Ne străduim împreună, ca o echipă care acționează într-o direcție unitară, să ne orientăm performanțele de activitate către nivelul următor – în tot ceea ce facem. Oferim un loc de muncă provocator și dinamic, cu oportunități de carieră interesante pentru angajații care vor neapărat să se dezvolte.

Vizitați secțiunea noastră de cariere